پیوند ها
آمار بازدید سایت
اثر شوری خاک بر جذب املاح
فرمت فایل: pptx
تعداد اسلاید ها: 13
چکیده:
مديريت نامناسب زراع و استفاده طولانی مدت از ادوات كشاورزی سنگين سبب ايجاد لایه های متراكم در خاک می گردد، از طرف ديگر شوری خاکوو آب افزون بر كاهش عملكرد گياهان، اثرات نامطلوب زيادی بر تحمل گياهان به تنش های مختلف می گذارد.
اثر شوری و تراكم خاک بر جذب نيتروژن، فسفر و پتاسيم توسط گندم:
نتايج نشان داد تراكم خاک تأثير معني داری بر مقدار نيتروژن، فسفر و پتاسيم در دانه گندم (احتمال يک درصد) داشته است، به طوری كه با افزايش تراكم خاک توانایی جذب نيتروژن، فسفر و پتاسيم توسط دانه گندم كاهش يافته است. شوری خاک برمقدار نيتروژن، فسفر و پتاسيم دانه تأثير معنی داری (به ترتيب در سطح احتمال پنج درصد، سه درصد و يک درصد) گذاشته است، به طوری كه در تيمارهای شور مقدار نيتروژن، فسفر و پتاسيم دانه نسبت به تيمارهای غيرشور كاهش يافته است. همچنين اثر متقابل معنی داری بين تيمارهای تراكم و شوری بر مقدار نيتروژن و پتاسيم دانه (درسطح يک درصد) وجود داشت و با افزايش تراكم در شرايط شور مقدار اين عناصر به شدت كاهش يافته است.
فروشگاه آنلاین محصولات دانلودی
پشتیبانی خرید: 09337266852
مبلغ قابل پرداخت 3,500 تومان
برچسب های مهم