پیوند ها
آمار بازدید سایت
جیره های مختلف بر روی لاشه ماهی قزل آلا
فرمت فایل: pptx
تعداد اسلاید ها: 53
این فایل شامل موارد زیر است:
عنوان
جیره های غذایی
انجام آزمایش
آزمایشات و اندازه گیری ها
روش آماری
نتایج و بحث
اثر نوع روغن بر فراسنجه های سرم خون و سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان
اثر مکمل ال کارنیتین بر فراسنجه های سرم خون و سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان
منابع درباره تاثیر ال کارنتین بر روی پارامترهای ایمنی و خونی بسیار محدود است و بیشتر اندازه گیری پارامترهای خونی در مطالعات مربوط به عناصر درگیر در فعل و انفعالات چربی مثل کلسترول، تری گلیسرید و چربی کل می باشد
اثر مکمل راکتوپامین بر فراسنجه های سرم خون و سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان
جدول (4-1) اثرنوع روغن و مکمل ال کارنیتین و راکتوپامین بر فراسنجه های سرم خون و سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان
اثرات متقابل فاکتورهای مختلف آزمایش
اثر نوع روغن بر کیفیت لاشه ی ماهی قزلآلای رنگین کمان
اثر مکمل ال کارنیتین بر کیفیت لاشه ی ماهی قزلآلای رنگین کمان
اثر مکمل راکتوپامین بر کیفیت لاشه ی ماهی قزلآلای رنگین کمان
اثرات متقابل جیرههای مختلف غذایی با منبع روغن متفاوت و مقادیر متفاوت مکملهای ال کارنیتین و راکتوپامین بر کیفیت لاشهی ماهی قزلآلای رنگین کمان
جدول (4-4) اثر جیره های غذایی دارای نوع روغن متفاوت با مقادیر متفاوت مکمل های ال کارنیتین و راکتوپامین (اثرات متقابل) بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی آماری
جیره پایه
آزمایشات و اندازه گیری ها
پایان
فروشگاه آنلاین محصولات دانلودی
پشتیبانی خرید: 09337266852
مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
برچسب های مهم