پیوند ها
آمار بازدید سایت
فرآوری محصولات شیلاتی
فرمت فایل: pptx
تعداد اسلاید ها: 28
این فایل شامل موارد زیر است:
عنوان
دلايل فساد ماهی
مواد موثر در نگهداری ماهی
انواع روشهای نگهداری
مراحل کنسرو کردن (1)
مراحل کنسرو کردن (2)
مراحل کنسرو کردن (3)
دودی کردن
دودی کردن سنتی
دودی کردن صنعتی
شور کردن
سوریمی چیست؟
سوریمی در ایران
سوسیس ماهی
مراحل تولید سوسیس ماهی
خاویار
انواع ماهی های تولید کننده خاویار
خاویار مصنوعی
آنالیز شیمیایی خاویارهای طبیعی
پایان
فروشگاه آنلاین محصولات دانلودی
پشتیبانی خرید: 09337266852
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
برچسب های مهم