پیوند ها
آمار بازدید سایت
عسل
فرمت فایل: pptx
تعداد اسلاید ها: 143
تعريف عسل
عسل يک واژه عربی است كه در فارسي آن را انگبين ميگويند و عبارت است از شهد گلها كه زنبور عسل توسط خرطوم كوچك خود آن را مكيده و از راه دهان به كيسه بسيار كوچك خود به نام كيسه عسلي وارد ميكند. وقتي ميزان شهد جمعآوري شده به حدود "40" ميليگرم رسيد، گلها را رها كرده و به سمت كندو پرواز ميكند. و پس از تغییرات لازم در سلولهاي مومی شانهای کندو ذخیره می گردد. براي تهيه يك كيلو عسل، زنبور بايد شهد "20" ميليون گل را جمع و به كندو حمل كند. زنبورعسل خاصيت ثابت گلي دارد، يعني تا وقتي كه مشغول جمع آوري شهد يک گل است، روي ساير گلها نميی نشيند.
عسل یک محصول غذایی مفید و یک اکسیر پر ارزش است که از قرنها پیش به عنوان عالیترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده و همچنین به واسطه ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو در دمان اکثر بیماریها در بین تمام ملل کاربرد داشته است.
ماده اصلی آن شهد گلها و گیاهان مطر و شفابخش است که توسط زنبوران عسل پس از مکیدن ، تغلیظ و تغییر شکل دادن ساخته شده و به عنوان یک غذای خوشمزه و کامل در دسترس انسان قرار می گیرد.
فهرست مطالب:
عنوان
تعریف عسل
تاریخچه عسل
مراحل ساختن عسل
خواص فیزیکی و شیمیایی عسل
رنگ عسل
ترکبیات عسل
آنزیم های عسل
اسید های موجود در عسل
ویتامینهای موجود در عسل
عسل غنی شده با ویتامین
مقدار رطوبت (آب) در عسل
وزن مخصوص عسل
مواد معدنی عسل
پروتئین ها و اسیدهای آمینه
نامگذاری عسل
درجه بندی عسل
عسل طبیعی
عسل تقلبی
انواع دیگر عسل
عسلک
تخمیر عسل
عسل شکرک زده
راههای جلوگیری از شکرک زدن عسل
روشهای ذوب کردن عسل شکرک زده
نگهداری عسل
ظروف نگهداری عسل
كاربرد عسل در درمان بيماريها
خوفایده دارویی عسل و دارچین
ژل رویال
گرده
موم
لوازم آرايشي و بهداشتي و دارویی
بره موم
خوفایده دارویی عسل و دارچین
پایان
فروشگاه آنلاین محصولات دانلودی
پشتیبانی خرید: 09337266852
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
برچسب های مهم