پیوند ها
آمار بازدید سایت
فرآوری ژل گیاه آلوئه ورا (صبر زرد)
فرمت فایل: pdf
تعداد صفحات: 38
مقدمه:
رشد روز افزون کشت و پرورش آلوئه در ایران فرصتی ایجاد نموده است تا با استفاده از شرایط تجارت داخلی و بازار های بین المللی نسبت به فرآوری این محصول اقدام کرد از جمله این اقدامات تولید و فرآوری ژل آلوئه ورا است.
معمولا امروزه در دنیا استحصال ژل آلوئه ورا به دو صورت انجام می شود:
۱. سنتی (دستی)؛
۲. اتوماتیک دستگاه های ژل گیری).
استحصال ژل به صورت دستی به دلیل مشکلات فراوانی که دارد در حال منسوخ شدن میباشد. از جمله مشکلات این روش هدر رفتن وقت نیاز به نیروی کار فراوان و باتجربه، کاهش سودو پایین بودن راندمان تولید است. شرکت های تولید کننده ی فراورده های آلوئه ورا ثالی که به صورت دستی استحصال شودرا به دلیل عدم رعایت بهداشت وفسادپذیری، کمتر مورد استقبال قرار میدهند، زیرا ژل پس از استحصال نیاز به فیکساتور دارد که در شرایط دستی این کار انجام نمی شود.
استحصال به صورت اتوماتیک، بسیاری از معایبی که در روش دستی وجوددار در اتداشته ودارای مزایای فراوانی نیز می باشد که در نوع خودبی نظیر میباشد. مانند: یک محیط کاملا اتوماتیک، سیستم قابل کنترل افزایش سودو راندمان کاری، به کارگیری نیروی انسانی به صورت تخصصی، کیفیت بالاو بازارپسندی عالی و از همه مهمتر باقیمتی چندبرابر گران تراز محصولات عمر نوع خود، بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی می باشد.
فهرست مطالب:
فصل اول: مفاهیم و کلیات
مقدمه
مشخصات محل و اجرای طرح
خلاصه مدیریتی و اجرایی
فصل دوم: تجزیه و تحلیل محیطی بازار
اقتصادی گیاه آلوئه ورا
تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا
فروشگاه آنلاین محصولات دانلودی
پشتیبانی خرید: 09337266852
مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
برچسب های مهم