پیوند ها
آمار بازدید سایت
تولید مکانیره نشاء گیاهان دارویی
فرمت فایل: pdf
تعداد صفحات: 48
مقدمه
از سالها پیش تولید نشاء گیاهان کشاورزی در ایران رایج بوده است؛ اما، این فقط منحصر به تعداد محدودی از سبزیها و گلهای فصلی میشود که آن هم به صورت بسیار ابتدایی و به دور از اصول علمی و فنی تولید نشاء استد. بارها دیدهایم که تلی از نشاءهای مختلف در مقابل فروشگاههای بذر و سیر در برابر نور خورشید و بدون هیچگونه پوششی جهت عرضه قرار داده شده اند.
به طور طبیعی، عدم گیرایی و استقرار تشاءها در مزرعه، حساسیت به سرمازدگی و یخبندان، نیاز به خرید بیش از اندازه مورد نیاز یا خرید مجدد نشاء جهت واکاری، زودرس نبودن محصول تولیدی، کاهش عملکرد و به دور از انتظار نخواهد بود. روش سنتی تولید، شامل کاشت ردیفی یا دست پاش بذر در کرت با بسترهای از پیش تهیه شده بود. همین که بذر ها جوانه زده و نشاءها به اندازه کافی بزرگ میشدند که بتوان آنها را انتقال داده به صورت دستهای از زمین در آورده و با دست از هم جدا میشده و هر کدام از آنها به طور جداگانه توسط دست به ظروف بزرگتر یا مزرعه انتقال داده میشدند.
این روش بسیار هزینه بر بود و به دليل آلودگی به پوسیدگی ریشه و رشد ناهماهنگ بعدی آنها به دلیل از دست دهی ریشه ها و شوک وارده به تشاءها باعث از بین رفتن مقدار قابل ملاحظهای از آنها میشد. برای اجتناب از این مشکلات و تولید نشاء سالم و قوی روش های جدیدی ابداع شده است که با نشاءهای تولیدی تا حدود زیادی انتظار خریداران را تامین می کند. یکی از این روشها تولید تشاء در سینی است. اکنون در کشور ما هم تولید نشاء در سینی (نشاء توپی) آغاز شده است.
فهرست مطالب:
فصل اول: مفاهیم و کلیات
مقدمه
فصل دوم: توجیه اقتصادی برای دوره ۱۵ ساله
هزینه ها
فروشگاه آنلاین محصولات دانلودی
پشتیبانی خرید: 09337266852
مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
برچسب های مهم